Yaskawa Europe GmbH

Global teknologileverandør
Europeisk aktør

Global
Innovativ
Nær kundene

Yaskawa er en virksomhet med mennesker, som følger deres lidenskap – drevet a visjonen om en smartere fremtid med avansert teknologi som sparer kostbar tid og energi. Og for oss er hver dag en ny sjanse til å gjøre fremskritt.

Vårt mål er å bidra til samfunnets utvikling ved å forbedre virksomhetens natur, øke vår bransjes ytelse og produktivitet og dermed vårt daglige liv. Naturligvis fremmer vi fornybare ressurser for å sikre et sunt miljø – for en bæredyktig planet for oss alle.

Med base i Eschborn, Germany, Yaskawa Europe tilbyr mekatronikk- og robotløsninger til virksomheter i hele Europa, Midtøsten, Afrika og SNG-statene. Med datterselskaper i disse regioner og europeiske produksjonssteder er vi tett på disse markedene.

Our

Management

Bruno J. Schnekenburger

President and CEO

Yaskawa Europe

Manfred Stern

Corporate Officer

Regional Head Yaskawa Europe

Miika Reinikka

President

Environmental Energy Division (The Switch)

Marcus Mead

President

Robotics Division

Drives Motion Controls

Omformere, servodrev, maskinstyreenheter, PLS’er, HMI’er samt kundespesifikke drev og styresystemer fra Yaskawa har vist deres verdi på markedet i årevis. Vår erfaring med fleksible automatiseringsløsninger og ekspertise i en lang rekke bransjer og applikasjoner gjør oss til en kvalifisert samarbeidspartner til utvikling av systemløsninger. Hele produktportofølgen fra Yaskawa gjør det mulig for kunder å få styreenhetsprodukter og effektive systemer fra en enkelt leverandør.

Robotics

Yaskawa er en av de største produsentene av industriroboter med 400,000 installerte roboter verden over. Foruten applikasjonsbaserte varianter til sveis, palletering, lakkering og håndtering, omfatter det brede spekteret av roboter også roboter designet for laboratorie- og renromsapplikasjoner samt nøkkelferdige høykvalitets sveisesystemer.

Environmental Energy

Miljøenergi beskriver Yaskawas aktiviteter på virksomhetsområdene vindenergi, solenergi og maritime anvendelser. Mens vind og sol omfatter vårt bidrag til bruk av fornybar energi, bidrar samtidig våre maritime produkter i betydelig grad i å forbedre skipsfartøys miljø- og energibalanse. Permanentmagnetmotorer og omformere spenner fra 200 kW til 10 MW. Dette utvider vår portofølge for store elektriske applikasjoner som f.eks. vindmøller og annet og legger et godt grunnlag og en god motivasjon for raskere å nå vårt mål med å forsyne verden med elektriske drivlinjer.

1 900

Ansatte i Europa

>100

Salgspartnere

8

Produksjonssteder

23

Forretnings-organisasjoner