Yaskawa Nordic AB

Om oss

Vi drar nytte av Yaskawa-teknologi

Yaskawas virksomhet i Norden ble grunnlagt på 1970-tallet som en del av den globale Yaskawa Electric Corporation, en gruppe notert på Tokyo Stock Exchange. Yaskawa er en av verdens ledende produsenter av industrielle roboter og elektriske motorer og servomotorer. Det er nærmere en halv million MOTOMAN-roboter installert over hele verden.

Yaskawa Nordic er en ledende del av en global gruppe som er vant til å tråkke bakken ved hjelp av automatiseringsløsninger i verdensklasse. Med tilgang til internasjonalt ledende teknologi skaper vi vekst og konkurranseevne hjemme.

Hos Yaskawa Nordic har vi den applikasjonskunnskapen og den innovative kraften som kreves for at Yaskawa-teknologi skal nå sitt fulle potensiale i det nordiske markedet. I dag leverer vi ledende teknologiløsninger for å automatisere produksjonen over hele verden.

Yaskawa Nordic har cirka 160 ansatte og driver virksomhet i Torsås, Kalmar og Jönköping, med partnere i hele Sverige. Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015 og ISO 14001: 2015.