Lift

En samarbeidspartner i liftbransjen

Yaskawa har en imponerende kundebase og stor erfaring når det gjelder liftapplikasjoner. Utallige anlegg beveger seg takket være kjernekomponenter produsert av Yaskawa. Du legger kanskje ikke merke til dem ved første øyekast. Som leverandør av originalutstyr tilbyr vi samarbeidspartnerne våre muligheten for å velge modeller uten Yaskawa branding. Vi tilbyr en rekke valgmuligheter tilpasset dine behov:

  • Fremdriftspakker bestående av synkronmotorer og L1000A frekvensomformere til lift
  • L1000V og L1000A frekvensomformere til modernisering av liftsystemer
  • L1000H og Blain Hydraulics-ventiler til hydrauliske lifter
  • J1000 omformer for heisdører

Fem løsninger fra Yaskawa

Yaskawa tilbyr løsninger til en rekke applikasjoner i liftindustrien, fra individuelle komponenter for moderniseringer og nye installasjoner, til nøkkelferdige pakkeløsninger.
 

1. Fremdriftspakker med L1000A omformer og liftmotor

Koordinert pakke bestående av en frekvensomformer og en 16- eller 20-polet liftmotor til kabelbaner utviklet for belastninger på 400 til 2500 kg.

2. L1000A universalfrekvensomformer

En ideell frekvensomformer for nøyaktig og effektiv styring av synkron- eller induksjonsmotorer i liftsystemer med eller uten gir.

3. Moderniseringssett med L1000V

Effektområdet og funksjonaliteten gjør L1000V til et prisgunstig valg for modernisering av lifter med maskiner som ikke har turtallstilbakeføring. I tillegg reduserer det driftskostnadene på liftsystemer og gir økt komfort.

4. Pakke for hydrauliske applikasjoner med L1000H

En ny og innovativ løsning for krevende hydrauliske liftapplikasjoner. Kombinasjonen av en L1000H-frekvensomformer og EV4-ventil fra Blain Hydraulics gir god kjørekomfort og førsteklasses energieffektivitet.

5. Frekvensomformer for dører

I tillegg til vanlig vertikalbevegelse styrer YASKAWA frekvensomformere en lang rekke bevegelsesretninger på en effektiv og kostnadseffektiv måte.